Aku Pengen Menulis Catatan Akhir Tahun

Mbiyen pas akhir tahun 2011 aku wis tau nulis catatan akhir tahun, asline aku ki ora kerep-kerep nulis catatan akhir tahun sak durunge, lha bar tahun iku wae aku yo ora nulis catatan akhir tahun maneh kok. Aku ora duwe cerito dowo sing kudu ditulis neng halaman wordpress, yo trus biasane aku gur nyetatus neng Facebook utowo BBM wae.

Lha Kowe Pengen Nulis Catatan Akhir Tahun po Ra Tahun Iki?

Yo pengen! Tahun iki 2016, aku pengen nulis catatan akhir tahun maneh tapi iki dudu artine aku akeh masalah neng tahun iki lhio nda, tapi yoben sesuk tahun-tahun berikutnya aku bakal kepingkel-pingkel moco catatanku tahun iki.

Lha kok isoh kepingkel-pingkel? Ngakak Toh?

Lha iyo ngakak, lha wong aku iki toh lagi wae moco catatan akhir tahunku sing 2011, aku dadi ngakak dewe lho….tenan! Mesam-mesem dewe ndelok catatanne jaman aku mumet mbiyen.

Kowe Asline Nulis Iki Kanggo Sopo Toh Jane?

Asline yo gur nggo aku dewe nda…. Amarga aku biasane ki nek curhat ki gur neng blogku, mbiyen sih aku pernah curhat-curhat ngunu neng catatan Facebook tapi akhirre aku isin dewe je amarga kan diwoco konco-konco Facebookku. Lha trus sing kepenak ki yo curhat neng blog pribadiku to nda… amarga kan sing moco ora akeh.

Lha po eneng sing moco nda-nda?

Aku awalle yo ra ngerti, awalle tak kiro ki blogku gur dikunjungi konco-konco komunitas penggemar Guns N’ Roses, tapi ternyata ora! Lha ternyata ki eneng koncoku sing ngerti Kompasiana-ku lho nda….kan aku kaget to….waduh isoh-isoh’e moco postingan Kompasiana-ku diluar komunitas penggemar GNR. Tapi nek WordPress iki tak kiro gak eneng wong ngerti kok nda, kecuali emang wong’e ki kepo banget ngunu. Wong aku ki nulis nggo awakku dewe kok nda, lha iki we aku gur jagongan karo awak dewe, iyo po ra?

Kowe lego nda nek bar nulis catatan neng blog ngunu kui?

Yo lego nda… bali maneh nda daripada aku nyetatus neng Facebook utowo BBM kan luwih becik aku nulis neng kene to nda? Nek neng kene kan ora bakal diwoco uwong to nda? Kecuali memang wong’e ki kepo banget…. Yo bakalan moco iku.

Yowis Nda, tak tunggu catatanmu akhir tahun yo? Lha Kapan je sir’re meh nulis ki?

Yo secepatnya to nda, nek isoh yo Desember sesuk. Pokok’e sak durunge sasi Desember entek aku wis nulis uneg-uneg. Tapi yo gur ngene ki nda, asline aku sedih dewe je nek umpama kon nulis uneg-uneg ki, lha piye maneh nda-nda….ben ora stress.

Iklan

Perihal pijarpatricia
ADITYO KUSNADI

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: